για την επεξεργασία, τυποποίηση & συσκευασία νωπού και κατεψυγμένου κρέατος
Περισσοτερα
σε διαδικασίες παραγωγής, θέματα υγιεινής και ασφάλειας
σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000
Ακολουθώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, σε συνδυασμό με την εμπειρία και κυρίως με τον συνεχή ποιοτικό έλεγχο...
Επιλέγουμε εκλεκτή πρώτη ύλη, χαμηλής περιεκτικότητας σε ζωικό λίπος, χωρίς καμία περαιτέρω χημική επεξεργασία...
Στόχος είναι η συνεχής βελτίωση, αναζητώντας καινούργιους δρόμους εξέλιξης στον χώρο των τροφίμων...
FLAP -- FLANK -- RIBYE
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ HORECA 2016